

## **AUHSD PEP Grant - iPad Training II** Leadership Team April 16, 2013 7:30 am - 1:30 pm



Outcomes:	Teachers will share their month of exploration on the iPad, trouble shoot any problems, review additional features, and explore additional Apps that can be used in the physical education classroom.
7:30 – 7:45	Welcome – <b>You</b> (15 minutes)
7:45 – 8:15	Where we are with the grant - MJ (30 minutes)
8:15 - 8:30	Break <b>You</b> (15 minutes)
8:30 - 9:15	What Works - What's Not (45 minutes)
9:15 - 10:00	How to (45 minutes)
	Team Shake Reminder 101 Others
10:00 - 11:30	Share Out (90 minutes)
	App 1
11:30 - 12:00	Lunch
12:00 - 1:00	What's Next in your department (30 minutes)
	Additional App purchases (let's make a list) What support do you need? What support will others in your department need? Sustainability
1:00 - 1: 15	Questions and Answers (15 minutes)
1:15 - 1: 30	Survey Says! (15 minutes)
	http://www.focusedfitness.org/surveys (Other Surveys 1. Teacher Pre/Post Survey)
	http://bit.ly/AUpesurvey1
What's Next:	Write <b>your next learning objective</b> related to the iPad as a teaching/assessment tool